Solutii comerciale HDL

REDUCEREA COSTURILOR OPERAȚIONALE
Soluțiile de automatizare HDL sunt proiectate pentru a asigura comoditate, confort și eficiență energetică. Instalat în clădiri comerciale în nenumărate țări din întreaga lume, HDL și-a împuternicit angajații să își folosească potențialul la maxim în munca în mediul înconjurător.

La HDL, noi credem că o clădire inteligentă nu doar asigură economisirea energiei, ci este esențială în păstrarea și protejarea resurselor naturale ale planetei noastre.

 

 • Birourile

  Prin natura lor, birourile necesită sisteme care să fie capabile să crească productivitatea angajaților și confortul acestora. Folosind soluțiile de automatizare HDL  în cadrul unui birou permite garantarea optimizării muncii în mediul înconjurător,în timp ce  cheltuielile cu energia nefolosită este eliminată.

   

 • Restaurants

  Un restaurant de clasă mondială are nevoie de mai mult decât mâncare și personal atent.Dat fiind faptul că cina este o experiență complet senzorială, trebuie să se aibă grijă pentru adaptarea unei ambianțe care să se armonizeze cu valorile restaurantului și cu meniul.Datorită faptului că  a lucrat cu multe restaurante cu stele Michelin, HDL  înțelege cum să creeze o atmosferă de cină  fără egal.

   

 • CENTRE COMERCIALE / MALLURI

  Atat hardware-ul puternic cat și software-ul sigur și fiabil oferă centrelor comercialesi Mall-urilor o platformă personalizabilă care oferă o experiență de shopping neegalată. Odată cu aceasta, sistemele HDL pot crește eficiența energetică și pot reduce volumul de muncă al personalului printr-un control centralizat inteligent.

  Mai mult

 • Huburi de transport

  La HDL știm că forța motrice din spatele oricărui sistem instalat într-un hub de transport trebuie să fie securizat, cat si o experiență îmbunătățită a pasagerilor și capacitatea de a fi extins în viitor. Cu personal de automatizare HDL instruiți și acreditați disponibili în întreaga lume, pasagerii dvs. vor fi mereu în siguranță.

  Mai mult

 • Latura Industriala

  Read more

 • Centre de convetii

  Centrele de convenții necesită caracteristici și tehnologii eficiente energetic, care îmbunătățesc experiența vizitatorilor. Complet personalizabil și capabil să creeze o punte fără sudură între iluminatul clădirilor, sistemul audio, HVAC, umbrirea și sistemele de securitate Soluțiile HDL permit centrelor de conferințe să ofere un spațiu / arenă cu adevărat de clasă mondială.

  Mai mult