Solutiile HDL pentru hoteluri

 

De la check-in și check-out, oaspeții hotelului trebuie să experimenteze cele mai înalte niveluri de confort, serviciu și confort. Pentru a face acest lucru real, HDL a dezvoltat o serie de soluții de automatizare proiectate special pentru hoteluri.

La HDL credem că tehnologia trebuie să funcționeze în spatele scenei, astfel încât oaspeții și personalul să beneficieze de soluții care să funcționeze pur și simplu.

Cu un hotel automatizat, sarcina personalului poate fi redusă, astfel încât resursele să poată fi redistribuite spre focalizarea primară a hotelului si satisfacția clienților.

 • Receptie

  Recepția este adesea prima parte a unui hotel văzut de un oaspete, datorită faptului că crearea unei atmosfere primitoare este crucială. Prin controlarea cu atenție a iluminatului și HVAC, HDL este capabil să se asigure că hotelul dvs. face întotdeauna o primă impresie de durată.

 • Coridoare si scari

  Coridoarele și scările sunt esențiale pentru orice hotel și, deși ocupate doar pe scurt, pot contribui în mod semnificativ la cheltuielile totale de energie ale unei clădiri. Cu gama extinsă de soluții de iluminat la cerere, corpurile de iluminat pot fi oprite sau estompate atunci când un hol nu este ocupat și se reîntoarce la starea normală de funcționare atunci când sunt abordate de un oaspete sau de un membru al personalului.

 • Facilitati

  Fie că este vorba despre o piscină, o sală de gimnastică, un spa sau o saună, HDL poate crea o soluție pentru a automatiza totul, de la temperatura apei la aer condiționat. Indiferent de mărimea sau resursele unui hotel, HDL poate proiecta un sistem de management personalizat care să sporească atât confortul oaspeților, cât și eficiența energetică.

 • Alte parti din casa

  HDL poate automatiza mai mult decât doar camerele de oaspeți și zonele publice. Poate fi integrat în bucătării, birouri, spălătorii și zone de utilitate HDL permite realizarea eficienței întregului hotel. Cu o gamă largă de senzori și interfețe, orice zonă poate fi complet automatizată.

 • Camere de oaspeti

  Punctul de vedere al unui hotel ar trebui să fie camerele sale de oaspeți, de aceea HDL a dezvoltat o serie de soluții care pot crea o experiență cu adevărat luxoasă a camerelor de oaspeți. Împreună cu sunetul, umbrirea, iluminatul, aparatele, încălzirea, răcirea și solicitările de servicii, HDL pune primul oaspete

 • Parcari

  Parcările auto necesită o gestionare precisă dacă trebuie menținut un mediu sigur și sigur. Soluțiile HDL pot monitoriza calitatea aerului, pot controla sistemele de ventilație și pot fi integrate cu sistemele de securitate terțe, cum ar fi porțile electronice și camerele CCTV.