HDL Solutii Rezidentiale

Transformați-vă casa într-un cămin

La HDL , asigurăm soluții personalizate de automatizare care permit confort, comoditate și siguranță în spațiile de locuit care au crescut în mod dramatic.
Linia noastră de producție poate administra automat multiplele dispozitive electrice din casa dvs., astfel încât să nu fie nevoie să o faceți dvs.Controlul neîntrerupt al dispozitivelor și aparatelor de uz casnic conduc la economisirea semnificativă a energiei.În medie,o casă complet automatizată poate reduce cheltuielile cu energia cu cel puțin 30 %.
Cu HDL, CASA DVS. ESTE MAI MULT DECÂT UN CĂMIN, ESTE O INVESTIȚIE ÎN VIITOR.

 • Comfort

  Lăsați casa dvs. să aibă grijă de dvs.Chiar înainte de a deschide ușa din față, casa dvs. va fi gata să vă primească.Cu nenumărate secvențe personalizate, vă puteți întoarce acasă de la lucru să găsiți luminile aprinse în garaj, cântecul dvs. preferat să sune și ușile  garajului deja închise.

   

 • Comoditate

  Vă puteți ocupa de casa dvs. de oriunde din lume.Sunteți în vacanță și nu vă amintiți  dacă ați oprit televizorul? Cu HDL ,trebuie doar să folosiți IOS sau  androidul pentru a controla în timp real fiecare dispozitiv automat din casă. Capabil de a deține controlul prin dispozitive mobile,panouri dedicate în perete sau comandă vocală, HDL  vă asigură controlul

   

 • Personalizare

  Casa dvs. Regulile dvs. Fiecare casă este la fel de diferită ca și proprietarul. De aceea, nu există o casă inteligentă standard și cu fiecare HDL  instalat, personalizarea este făcută să răspundă cerințelor fiecăruia. De la funcționarea sistemului, la schimbarea culorilor și a simbolurilor, a imaginilor, HDL vă lasă să vă creați soluția inteligentă ideală pentru casa dvs.

   

 • Siguranta

  Protejați ce e prețios pt.dvs. Casa trebuie să fie un loc sigur și un refugiu.  Cu linia HDL  de soluții deștepte pentru casă, o rețea puternică și sigură de detectare poate fi creată pentru a vă asigura proprietatea. Compatibilă cu o treime din produsele de vârf de securitate, HDL vă poate transforma casa într-un castel.\

  Sunteți interesat să aflați mai mult? Contactați distribuitorul HDL local pentru a descoperi cum vă pot ajuta în călătoria automatizării.